Εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Η Νο 1 εταιρία εφαρμοσμένης ψυχολογίας στην Ελλάδα.

Poster trainings ISON
Χρόνια Λειτουργίας
+
Εκπαιδεύσεις το χρόνο
+
Έχουν εκπαιδευτεί μαζί μας

Η ISON εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα;

Οι εκπαιδεύσεις μας προκύπτουν ως αποτέλεσμα της πολυετούς συνεργασίας μας με έμπειρους επαγγελματίες σε πανεπιστημιακά και εργασιακά πλαίσια στην κορυφή της διεθνούς αναγνώρισης.

Δείτε τα προγράμματά μας και θυμηθείτε ότι μπορούμε να σχεδιάζουμε νέες εκπαιδεύσεις, για κάθε καινούρια ανάγκη που παρουσιάζεται.

Γραφικά για τεστ και για κείμενα σε site 3

Εκπαίδευση και πιστοποίηση MMPI-2®

Δηλώστε συμμετοχή για την εκπαίδευση και πιστοποίηση στη χρήση και την ερμηνεία του MMPI-2® μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Γραφικά για τεστ και για κείμενα σε site 2

Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Δηλώστε συμμετοχή για την εκπαίδευση συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

11

Total Mindfulness Pro

Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο Total Mindfulness Professional: εκπαίδευση και πιστοποίηση σήμερα από τη φόρμα επικοινωνίας.

10

Total Mindfulness ACT So.M.A

Δηλώστε συμμετοχή στο ACT So.M.A: The total somatic training μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η ISON διαθέτει ένα πλέγμα σχέσεων με σημαντικούς φορείς, με τους οποίους συνεργάζεται τόσο σε θέματα τεχνογνωσίας όσο και διεκπεραίωσης έργων. Εκδίδει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική τα διάσημα ψυχομετρικά τεστ του University of Minnesota και του Harvard University.

Διαθέτει αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελληνική γλώσσα σε μεθοδολογίες του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΜΑ). Είναι μέλος του Society for Human Resource Management και χορηγεί τα 450 τεστ των 50 οίκων με τους οποίους αυτό συνεργάζεται.

Για πάνω από 10 χρόνια έχει διεκπεραιώσει στην Ελλάδα, Κύπρο και άλλες γειτονικές χώρες τα έργα της Challenger, Gray & Christmas, της πρώτης εταιρείας στον κόσμο στη Διαχείριση της Αλλαγής Σταδιοδρομίας, της Right Management Consultants και άλλων διεθνών οίκων που ειδικεύονται στη διαχείριση της αλλαγής.

Εκπροσώπησε από το 1998 στην Ελλάδα τον CFI, τον Διεθνή Σύνδεσμο Φορέων Συμβούλων Σταδιοδρομίας, συμμετέχει στο International Association for Educational & Career Guidance και τον European Association for Career Guidance.

Τηλεφωνήστε στο 2106420001 ή στείλτε email στο info@ison.gr.