Γίνε και εσύ ειδικός στο κορυφαίο διαγνωστικό εργαλείο στον κόσμο!

MMPI-2

ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ MMPI-2®

ΤΟ 1º ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διευρύνετε το εύρος των υπηρεσιών σας με το πιο διαδεδομένο, έγκυρο, αξιόπιστο και καλύτερα μελετημένο ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο. 

MMPI-2 Εκπαίδευση

Γνωρίστε το ΜΜΡΙ®-2

Το Πολυδιάστατο Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μινεσότα-2 (Minnesota Multiphasic Personality Inventory®-2) είναι το περισσότερο χρησιμοποιούμενο και πιο διερευνηθέν εργαλείο για την αξιολόγηση της ενήλικης ψυχοπαθολογίας στον κόσμο.

0 +
Εκπαιδεύσεις
+
Εκπαιδευμένοι Ψυχολόγοι
0 +
Χρόνια

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2106420001 ή στείλτε email στο info@ison.gr.

Ξερατε οτι...

Στο Amazon.com υπάρχουν σήμερα πάνω από 250 τίτλοι βιβλίων για το τεστ, ενώ το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα προτείνει βιβλιογραφία άνω των 160 σελίδων με τίτλους άρθρων που αναφέρονται σε αυτό.

 

ΜΜΠΙ-2
pcyso2 2

Ακόμα...

Το MMPI®-2 διαθέτει 120 κλίμακες και υποκλίμακες και 8 επιπλέον ειδικές κλίμακες εγκυρότητας, ώστε να διαπιστώνεται η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου με έγκυρο τρόπο.

 
 

Τελος

Χρησιμοποιείται ευρύτατα για γρήγορες, ακριβείς και χαμηλού κόστους κλινικές διαγνώσεις, για την διαπίστωση κρίσιμων χαρακτηριστικών προσωπικότητας στην αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού νευραλγικών θέσεων, καθώς
και στο δικαστήριο ως αποδεικτικό μέσον.

mmpi2

Διαβάστε σχετικά με το MMPI-2

poster 2 1
Tests

Εξαφανίστε τη Προκατάληψη, Αγκαλιάστε τη Διαφορετικότητα. Η δύναμη της ψυχομετρικής αξιολόγησης κατά της προκατάληψης και της μεροληψίας.

Η προκατάληψη στην διαδικασία πρόσληψης και οι επικίνδυνες απόρροιές της αποτελούν φαινόμενα που έχουν εξεταστεί διεξοδικά από την παγκόσμια ερευνητική κοινότητα. Πάραυτα, μεγάλος αριθμός εργοδοτών συνεχίζει να αγνοεί τη σημαντικότητα

Read More »
Ψυχομετρικά Τεστ ISON

Ψυχομετρικά Τεστ

Ψυχομετρικα Τεστ Τεστ Προσωπικοτητας Εξετάζουν τον τρόπο που σκέπτεται και αντιδρά το άτομο στις διάφορες καταστάσεις Τεστ Ψυχοπαθολογιας (κλινικά εργαλεία): Αφορούν στη διερεύνηση πιθανής παθολογίας της προσωπικότητας και βοηθούν τους

Read More »

MMPI-2 & Ναυτιλία

2
MMPI-2 στη ναυτιλία

Δηλώστε τώρα ενδιαφέρον συμμετοχής
& κερδίστε την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής!

Τηλεφωνήστε στο 2106420001 ή στείλτε email στο info@ison.gr.

Αποκλειστικά στην ISON

mmpi2

Επιτυχία έχουμε στις σπουδές και την εργασία μας μόνο αν μας ταιριάζει αυτό που κάνουμε, αν το αγαπάμε και αν μπορούμε εύκολα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του.