Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας

ISON POSTS 1

ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Εκπαίδευση στη σύγχρονη μεθοδολογία της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία

e-mellon®

 
 
Εκπαίδευση Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Γιατί να κάνεις το σεμινάριο...

  • Γιατί θα είσαι σε θέση να υποβοηθάς τον ενδιαφερόμενο να συνειδητοποιήσει την ουσία των προσόντων του και του δυναμικού που διαθέτει, καθώς και τα  στοιχεία που ίσως τον παρεμποδίζουν στο νέο ξεκίνημά του ή στην εξέλιξή του!
  • Γιατί το σεμινάριό μας θα επεκτείνει την εμβέλεια των παρεμβάσεών σου και θα διευρύνει το αντικείμενό σου ως επαγγελματίας.
  • Γιατί τα προγράμματα είναι ατομικά, για νέους από 14 ετών. Αν ο νέος είναι ανήλικος, οι γονείς συμμετέχουν και παίρνουν ενεργό μέρος στην τελική συζήτηση με τον εξειδικευμένο επιστημονικό Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.
0 +
Εκπαιδεύσεις
0 +
Εκπαιδευμένοι Σύμβουλοι
0 +
Χρόνια

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2106420001 ή στείλτε email στο info@ison.gr.

Επαγγελματικος απαραίτητος

Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Απαραίτητος όσο ποτέ σε έναν κόσμο που αλλάζει

Επαγγελματικός Προσανατολισμός & κορωνοϊός   Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει ριζικά τον κόσμο μας και, μέσα σε αυτόν, τον τομέα της εργασίας. Μας έδειξε πόσο ευμετάβλητος…

Read more
epaggelmatikos arthro

Γιατί ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός και η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας είναι σήμερα, πολυτιμότερα από ποτέ;

Η εργασία είναι αναμφίβολα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Εξασφαλίζει τα απαραίτητα για τη διαβίωση, επιτρέπει την κοινωνική ενσωμάτωση και συμβάλλει στο χτίσιμο της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας μας. Ενισχύει…

Read more

Ευρωπαϊκά προγράμματα και Επαγγελματικός προσανατολισμός

Επιτυχία έχουμε στις σπουδές και την εργασία μας μόνο αν μας ταιριάζει αυτό που κάνουμε, αν το αγαπάμε και αν μπορούμε εύκολα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του.

Όσοι βρίσκονται στον επαγγελματικό στίβο μαθαίνουν κοντά μας την κατάλληλη μέθοδο για να προχωρήσουν κερδίζουν αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση, ώστε να κατακτούν την επαγγελματική θέση που τους αξίζει.

Τηλεφωνήστε στο 2106420001 ή στείλτε email στο info@ison.gr.

Αποκλειστικά στην ISON