fbpx
Skip links

Ευκαιρίες Συνεργασίας

Η ISON είναι μια σύγχρονη εταιρία εντάσεως γνώσεων και εργασίας. Για να καλύπτει την ποικιλία των απαιτήσεων των έργων που αναλαμβάνει, λειτουργεί ως ανοικτό σύστημα. Συνεργάτες της γίνονται άνθρωποι με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο, όλων των ακαδημαϊκών, κοινωνικών και επαγγελματικών βαθμίδων: από εκπαιδευόμενους τελειόφοιτους σπουδαστές, μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου και ανώτατα στελέχη του ιδιωτικού είτε του δημόσιου τομέα, Έλληνες και ξένους, ευρωπαίους και μη.

Για να βρισκόμαστε συνεχώς στην πρωτοπορία, επιθυμούμε και προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με πρόσωπα ευρύτερης καλλιέργειας, που έχουν αναπτύξει υψηλό επίπεδο προβληματισμού και γνώσεων γύρω από τα συναρπαστικά θέματα της ανθρώπινης συνείδησης και συμπεριφοράς, σε συνδυασμό με τη κατανόηση του σύγχρονου διεθνούς επιχειρησιακού περιβάλλοντος και των μεθοδολογιών ανάλυσης και βελτίωσής του. Η αποδοχή και τήρηση των Αρχών μας είναι προϋπόθεση για τη συνεργασία.

Επιδιώκουμε να συνθέτουμε ομάδες έργου με κριτήριο τη δυνατότητα των συμμετεχόντων να εργάζονται ομαδικά, να παίρνουν πρωτοβουλίες, να επεξεργάζονται λύσεις και να επιμένουν ακούραστα μέχρι την επίτευξη του κοινού σκοπού. Τα έργα που αναλαμβάνουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με τον Άνθρωπο και ως εκ τούτου, είναι εξ ορισμού πάντοτε πρωτότυπα. Οι συνεργάτες μας λοιπόν, παράλληλα με την εχεμύθεια, πρέπει να διαθέτουν φαντασία και ευρηματικότητα.

Αυτονόητο είναι, ότι για πολλές από τις δραστηριότητες μας, οι επικοινωνιακές δυνατότητες των συνεργατών μας, στο γραπτό και το προφορικό λόγο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Η εμπεδωμένη γνώση των αρχών της διαχείρισης ολικής ποιότητας μας και αποτελεσματικής διαχείρισης γνώσης και χρόνου είναι ούτως ή άλλως πάντοτε ζητούμενο.

Στο αντικείμενο της δουλειάς μας είναι απαραίτητο να παράγουμε διαρκώς αξία και οι συνεργάτες μας χρειάζεται να διαθέτουν πηγαία ενέργεια και ακτινοβολία, ώστε με πρακτικό πνεύμα και ικανότητα γρήγορης μάθησης, να  μπορούν να ανταπεξέρχονται στο μεταβαλλόμενο τοπίο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία με διαφορετικές αφορμές.

Η συνηθέστερη είναι με ανθρώπους που εκπαιδεύονται ως Σύμβουλοι σε κάποιο πρόγραμμά μας και στη συνέχεια ασκούν επαγγελματικά τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας. Με πολύ ενδιαφέρον επίσης συζητάμε, όταν κάποιος επιθυμεί να συμπράξει για να αναπτύξει κάποιον από τους τομείς της δραστηριότητάς μας, ή, ακόμα, να ξεκινήσει ένα νέο.

Αν αισθάνεστε ότι έχετε τη φιλοδοξία, την αυτοπαρακίνηση, το ηγετικό δυναμικό και την αυτάρκεια που απαιτείται για κάτι τέτοιο, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο cv[at]ison.gr ή επικοινωνήστε μέσα από τη παρακάτω φόρμα

Ευχόμαστε καλή συνεργασία!

    Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή", αποδέχεστε τη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Διαβάστε του όρους