Skip links
MMPI® 2 online με άμεση έκδοση Ερμηνευτικής Έκθεσης Αποτελεσμάτων

MMPI®-2 online με άμεση έκδοση Ερμηνευτικής Έκθεσης Αποτελεσμάτων

Τώρα, με την άδεια του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, μπορείτε να χορηγείτε το MMPI®-2 από το διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορείτε να παίρνετε αμέσως τα αποτελέσματα της εξέτασης. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ό,τι σας εξυπηρετεί καλύτερα:

 • Διαγράμματα αποτύπωσης των βαθμολογιών για τις 120 κλίμακες χαρακτηριστικών και τις 10 κλίμακες εγκυρότητας που εξετάζει το MMPI®-2.
 • Ερμηνευτικές εκθέσεις των αποτελεσμάτων, με αναλυτική παρουσίαση όλων των χαρακτηριστικών και των δεικτών εγκυρότητας, καθώς και σχολιασμό των ευρημάτων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Τα διαγράμματα αποτελεσμάτων χρησιμοποιούνται κυρίως από έμπειρους χρήστες του MMPI®-2 όταν υπάρχει ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός εξεταζομένων και χρειάζεται να προκύψουν γρήγορα συμπεράσματα.

Οι ερμηνευτικές εκθέσεις είναι κατάλληλες για όλες τις εξατομικευμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερα όπου η διαδικασία εξέτασης ακολουθείται από επόμενα στάδια, στα οποία εμπλέκονται και άλλοι ειδικοί.

Πλεονεκτήματα του MMPI®-2

 • Εκτενής αξιολόγηση: Εξετάζονται 120 ψυχολογικά χαρακτηριστικά και καταστάσεις.
 • Αξιοπιστία και εγκυρότητα: Μέσω 10 επιπλέον ειδικών κλιμάκων διαπιστώνεται η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου και η εγκυρότητα της εξέτασης.
 • Ποικιλία εφαρμογών: Χρησιμοποιείται σε κλινικά, επιχειρησιακά, νομικά και ερευνητικά πλαίσια. Παρέχει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες που είναι ουσιώδεις είτε για την χάραξη θεραπευτικής στρατηγικής, είτε για την αξιολόγηση των ψυχικών ικανοτήτων και δυσλειτουργιών, που είναι απαραίτητη σε δικαστικά πλαίσια, παρένθετη μητρότητα κλπ. Ευρύτατη χρήση του γίνεται για την εξέταση προσωπικού νευραλγικών θέσεων.
 • Ασύγκριτη επιστημονική υποστήριξη: Οι τίτλοι της ερευνητικής βιβλιογραφίας που υποστηρίζει το τεστ ξεπερνούν τις 280 σελίδες. Πρόκειται για το περισσότερο διερευνηθέν ψυχομετρικό τεστ στον κόσμο.
 • Επιβεβαιωμένη ακρίβεια και εγκυρότητα: Η χρηστικότητα του MMPI®-2 έχει επιβεβαιωθεί με την επανειλημμένη χρήση του από τους κορυφαίους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα χορήγησης του MMPI®-2 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την φιλικότητα προς τον χρήστη, τόσο για τον/την εξεταστή/τρια όσο και για τον/την εξεταζόμενο/η, εξασφαλίζοντας μια άνετη και απρόσκοπτη εμπειρία.

Η νέα πλατφόρμα επιτρέπει σε εκπαιδευμένους επαγγελματίες να χορηγούν το MMPI®-2 ακόμη και εξ αποστάσεως, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία και παράλληλα διατηρώντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά του. Η επιτήρηση γίνεται επίσης διαδικτυακά.

Οι εξεταστές μπορούν πλέον να έχουν άμεσα τα αποτελέσματα του/της κάθε εξεταζόμενου/ης.

MMPI®-2 online

 • Ευκολία χορήγησης: Απλό και εύχρηστο περιβάλλον για γρήγορη και αποτελεσματική χορήγηση του τεστ τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους εξεταζόμενους.
 • Άμεσα Αποτελέσματα: Άμεση παραγωγή αποτελεσμάτων από τον υπολογιστή με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης του τεστ.
 • Χρηστική παρουσίαση αποτελεσμάτων: Δυνατότητα επιλογής μεταξύ Διαγραμμάτων και Ερμηνευτικών Εκθέσεων.
 • Εξ’ Αποστάσεως χορήγηση: Δυνατότητα χορήγησης του MMPI®-2 οπουδήποτε, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία του ψυχολόγου. Η επιτήρηση γίνεται μέσω διαδικτύου.

Η ISON Psychometrica προσφέρει την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη για την χρήση και ερμηνεία του MMPI®-2

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MMPI®-2 online επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας:

ISON Psychometrica

Τηλέφωνο: 210 6420001

Email: info@ison.gr

 MMPI®-2 online με άμεση έκδοση Ερμηνευτικής Έκθεσης Αποτελεσμάτων

Η ISON Psychometrica, με 33 χρόνια συνεισφοράς στην αναβάθμιση των μεθόδων εφαρμοσμένης ψυχολογίας, συνεχίζει να τηρεί την δέσμευσή της για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως και για συνεχή βελτίωση των προϊόντων της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και της κοινότητας. Ως κάτοχος των αποκλειστικών δικαιωμάτων για την έκδοση και διάθεση του MMPI®-2 στην Ελλνική γλώσσα, η ISON Psychometrica μεριμνά διαρκώς για τον εκσυγχρονισμό του τρόπου με τον οποίο χορηγείται και βαθμολογείται το πιο διαδεδομένο ψυχομετρικό εργαλείο στον κόσμο για την αξιολόγηση της ενήλικης προσωπικότητας και ψυχοπαθολογίας.

Ήταν οι πληροφορίες αυτές χρήσιμες;
ΝαιΌχι