Βάλτε τέλος τώρα στους προβληματισμούς, την αγωνία, τις αμφιβολίες και το άγχος για το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον!

Όταν οι πιέσεις είναι πολλές και η ανησυχία για το μέλλον αποτελούν τη Νο1 προτεραιότητα, το πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού e-mellon™ της ISON είναι η σωστή απάντηση.


ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ONLINE!


Το Πρόγραμμα e-mellon™ σας βγάζει από το αδιέξοδο και σας χαρίζει την βεβαιότητα ότι παίρνετε ουσιαστική υποστήριξη, εκεί που χρειάζεστε. Αποκτήστε σιγουριά και βεβαιότητα, ώστε να προχωρήσετε στο δρόμο των σπουδών και της επαγγελματικής ζωής με αυτοπεποίθηση.

Με τις υπηρεσίες του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON, θα εξοπλιστείτε με τα εφόδια για να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και τώρα και στο μέλλον, μέσα στο αβέβαιο εργασιακό τοπίο του αύριο.

Τα Προγράμματα είναι ατομικά. Αν ο νέος είναι ανήλικος, οι γονείς συμμετέχουν και παίρνουν ενεργό μέρος στην τελική συζήτηση με τον εξειδικευμένο επιστημονικό Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.

Στο τέλος του Προγράμματος παραδίδεται Αναλυτική Έκθεση Αποτελεσμάτων με όλα τα συμπεράσματα και τις προτάσεις για σπουδές και επαγγέλματα.

Από το 1991 μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει καθοριστικά χιλιάδες νέες και νέους να βρουν τον άριστο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό δρόμο για τον καθένα.

Το Πρόγραμμα προσφέρεται μέσω διαδικτύου στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά.

Τα βήματα για την διαδικασία του Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αρχικά

1η συνέντευξη με Σύμβουλο


Διερεύνηση απόψεων και αντιλήψεων, διατύπωση επιθυμιών και τυχόν δυσκολιών
Συμπλήρωση εισαγωγικών εγγράφων
 

Εκπαιδευτικά Στοιχεία εξεταζόμενου 
Ερωτηματολόγιο
Επαγγελματικών Αξιών
Αυτοπεριγραφή

Αρχικά
Μετά

Συμπλήρωση τεστ

Τεστ Ικανοτήτων (10 σύντομα χρονομετρημένα τεστ)
Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων
Τεστ Προσωπικότητας

Μετά
Τέλος

2η συνάντηση με τη σύμβουλο

Παράδοση και επεξήγηση αποτελεσμάτων, συζήτηση και συναγωγή συμπερασμάτων.
Παράδοση αναλυτικής Έκθεσης 

Τέλος

Επιτυχία έχουμε στις σπουδές και την εργασία μας μόνο αν μας ταιριάζει αυτό που κάνουμε, το αγαπάμε και μπορούμε εύκολα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του.

Τι είπαν για εμάς και το πρόγραμμα του e-mellon!

Στο Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON ξεκινάει μια πορεία που οδηγεί στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Το παιδί αποκτά σιγουριά για το μέλλον του και η οικογένεια την βεβαιότητα ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.  

Όσοι βρίσκονται στον επαγγελματικό στίβο μαθαίνουν την κατάλληλη μέθοδο και κερδίζουν αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση, ώστε να κατακτούν την επαγγελματική θέση που τους αξίζει.

Τηλεφωνήστε στο ☎ 2106420001 ή στείλτε email στο ? [email protected]