Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Επιλογή προσωπικού όπως την κάνουν οι πετυχημένοι

Η χρήση τεστ για την επιλογή προσωπικού επιτρέπει την αντικειμενική αξιολόγηση των υποψηφίων με συγκεκριμένα κριτήρια.

Αυτό εξασφαλίζει την εγκυρότητα της διαδικασίας και οδηγεί τις εταιρείες σε σωστές και γρήγορες αποφάσεις πρόσληψης. 

Σχεδόν όλες οι εταιρείες στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου, Forbes1000, χρησιμοποιούν τεστ που είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα από την ISON.

Τα τεστ επιτρέπουν στις εταιρείες να επιλέγουν συνεργάτες με τα σωστά χαρακτηριστικά, ανάλογα με το είδος της εργασίας που θα τους αναθέσουν.

Έχει αποδειχτεί ότι οι εργαζόμενοι που ταιριάζουν στους ρόλους τους είναι αποτελεσματικότεροι στην εργασία τους και ταυτόχρονα πιο ευχαριστημένοι. Αυτό είναι θετικό για τον εργοδότη, που έχει εργαζόμενους με αυξημένη παραγωγικότητα. Και είναι επίσης ευεργετικό για τον εργαζόμενο, που αποδίδει καλύτερα, με περισσότερη επαγγελματική ικανοποίηση, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας του και, γιατί όχι, και την εξέλιξή του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεστ, κάντε κλικ εδώ.

 
0
0
0
s2sdefault