Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Training

Εκπαίδευση Στελεχών σε σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης
Απευθύνεται σε
:

Σε στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού Εταιριών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης των συνεργατών τους.


Αντικείμενο :

Έχει αποδειχθεί από την εμπειρία, , ότι με την εξέταση των θεμελιωδών χαρακτηριστικών των υποψηφίων, επιτυγχάνεται πολύ ακριβέστερη πρόβλεψη της εργασιακής απόδοσης απ’ ότι με την εξέταση δευτερογενών χαρακτηριστικών, όπως γίνεται με απλούστερα τεστ.

Κατόπιν αυτού, για την αξιολόγηση των προσωπικών χαρακτηριστικών και ικανοτήτων-δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, η ISON προτείνει να χρησιμοποιηθούν έγκυρα επιστημονικά εργαλεία σταθμισμένα στον ελληνικό πληθυσμό, που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την επιλογή προσωπικού σε ανάλογες θέσεις.


Στόχοι: 

  • Εξοικείωση με τεχνικές χορήγησης και βαθμολόγησης ψυχομετρικών εργαλείων
  • Ενδυνάμωση του πληροφοριακού υλικού γύρω από την προσωπικότητα, τις αξίες, τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες των συνεργατών
  • Βελτίωση της διαδικασίας επιλογής και αξιολόγησης του προσωπικού. Πιο έγκυρα αποτελέσματα για την προσωπικότητα, τις αξίες, τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες των συνεργατών


Διάρκεια: 16 ώρες ή 8 ώρες συνοπτικά

0
0
0
s2sdefault