Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Συμβουλευτική ΣταδιοδρομίαςΣταθερά προς το στόχο

Στην ISON ακολουθούμε μια συστηματική και πρακτική μεθοδολογία, που οδηγεί στην αποσαφήνιση των στόχων του ενδιαφερόμενου και των τρόπων για να τους επιτύχει.

Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο ενδιαφερόμενος θα βρει τη νέα του απασχόληση στο διάστημα που θα συμφωνήσουμε.  

Το 1ο μέρος περιλαμβάνει τον προσδιορισμό και την αξιολόγηση των ενδιαφερόντων, των ικανοτήτων, των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας, καθώς και των αξιών του ενδιαφερόμενου.  

Με τη βοήθεια έμπειρων Συμβούλων, ο ενδιαφερόμενος υποβοηθείται να συνειδητοποιήσει την ουσία των προσόντων του και του ενεργητικού που διαθέτει και να συνειδητοποιήσει τα στοιχεία που ίσως τον παρεμποδίζουν στο νέο ξεκίνημά του ή στην εξέλιξή του. Παράλληλα, ενθαρρύνεται να αναπτύξει ιδέες και σχέδια για μελλοντικούς του στόχους και να αναγνωρίσει τον συνδυασμό των στοιχείων που θα του προσφέρουν την μεγαλύτερη ικανοποίηση στην εργασία του .

Στο 2ο μέρος, γίνεται επισκόπηση των ευκαιριών που προσφέρει η αγορά εργασίας και των δυνατοτήτων προσέγγισης κάθε μιας από αυτές. Επιπλέον, ο συμβουλευόμενος κατευθύνεται προς έγκυρες πηγές πληροφόρησης, έτσι ώστε να μπορέσει να αποκτήσει μια συνολική και αντικειμενική εικόνα των διαθέσιμων επαγγελματικών επιλογών. 

Με βάση την πληροφορία που συγκεντρώνεται, ξεκαθαρίζουν και ιεραρχούνται οι στόχοι και αποφασίζεται η στρατηγική για την κατάκτηση της επιθυμητής θέσης εργασίας. 

Στο 3ο μέρος παρουσιάζονται και συζητούνται οι τεχνικές που πρέπει να ακολουθηθούν για να για να προσεγγισθούν με επιτυχία οι στόχοι που έχουν τεθεί. Ο συμβουλευόμενος κατευθύνεται να συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε πιθανή επιλογή και να τις αξιολογήσει. Στη συνέχεια μαθαίνει πώς να προβάλει αξιόπιστα και ανταγωνιστικά την υποψηφιότητά του, να την υποστηρίζει και να διαπραγματεύεται την αμοιβή του.  

Στο μέρος αυτό γίνεται διαμόρφωση του βιογραφικού και της αίτησης, ενώ διδάσκονται τεχνικές επιτυχούς διεξαγωγής συνεντεύξεων και πρακτικής αντιμετώπισης των τεστ και των κέντρων αξιολόγησης.  


Πρόσθετες Παροχές
  • Δυνατότητα πρόσθετων συναντήσεων για την αξιολόγηση των επαφών και των κινήσεων που κάνει ο υποψήφιος.
  • Πρόσβαση στο διαδίκτυο, γραμματειακή υποστήριξη και παροχή χώρου συναντήσεων.  
  • Ειδικά προγράμματα συμβουλευτικής για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να προχωρήσουν στην καριέρα τους, αλλά και για αυτούς που υποχρεώνονται να αλλάξουν εργοδότη. Προσφέρουμε επίσης προγράμματα για ηγέτες που δεν επαναπαύονται με όσα έχουν επιτύχει.

Το βασικό πρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας διεκπεραιώνεται σε 6-8 συναντήσεις διαρκείας 90 λεπτών 
0
0
0
s2sdefault