Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Τεστ της Society for Human Resource Management

H SHRM (Society For Human Resource Management) αποτελεί τη μεγαλύτερη ένωση σε παγκόσμιο επίπεδο που ειδικεύεται σε θέματα  Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στόχος της SHRM είναι η προαγωγή του χώρου του Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της ενεργούς υποστήριξης των στελεχών του και της παροχής των κατάλληλων μέσων που απαιτούνται για την υλοποίηση των στρατηγικών τους στόχων, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση του τομέα και του ρόλου του στην επίτευξη και διατήρηση επιχειρηματικών αξιών.

Στην κατεύθυνση αυτή η SHRM παρέχει στα μέλη της, που στις μέρες μας ανέρχονται σε περισσότερα των 250.000, ενώ γεωγραφικά εντοπίζονται σε 120 χώρες, πλήθος υπηρεσιών και εργαλείων, όπως εκπαίδευση, σεμινάρια και υλικό μελέτης, διαρκή ενημέρωση, ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και γνώσεων μεταξύ των μελών, οργανωμένα συνέδρια, δυνατότητα αυτοαξιολόγησης και πιστοποίησης γνώσεων με στόχευση την αναπτυξιακή πορεία της επιχειρηματικής δραστηριότητας.  

Η ISON Psychometrica, ως μέλος της SHRM και διαθέτοντας πολυετή πείρα στο χώρο της επιχειρησιακής συμβουλευτικής και ανάπτυξης, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξειδικευμένης και στοχευμένης εκπαίδευσης σε πρακτικά θέματα που αφορούν τη διοίκηση και διαχείριση των ανθρώπινων πόρων στα πλαίσια μιας επιχείρησης. Βρισκόμενη σε επικοινωνία και επαφή με την SHRM και τα μέλη της έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει τις απαιτήσεις σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να τις προσαρμόζει στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, με γνώμονα την αξιοποίηση του ανθρώπου στο χώρο της εργασίας ως όντος μοναδικού, δυναμικού και εξελίξιμου. 

Συνολικά στις κατηγορίες αξιολόγησης, θα βρείτε περισσότερα από 400 τεστ 40 εκδοτικών οίκων, διαθέσιμα on line, για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες. 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Αξιολόγηση Προσωπικότητας και Δεξιοτήτων

Αξιολόγηση Προσωπικότητας και Δεξιοτήτων
Coaching και Ηγεσία
Coaching και Ηγεσία
Επιλογή μεσαίων και ανώτερων Στελεχών Επιλογή μεσαίων και ανώτερων Στελεχών
Αξιολόγηση Υπαλληλικών Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων
Αξιολόγηση ΥπαλληλικώνΔεξιοτήτων και Ικανοτήτων
Αξιολόγηση 360° Αξιολόγηση 360°
Οργάνωση και Ανάπτυξη Ομαδικότητας
Οργάνωση και
Ανάπτυξη Ομαδικότητας
Διερεύνηση προοπτικών Ανέλιξης Διερεύνηση προοπτικών
Ανέλιξης
Αυτο-Ανάπτυξη
Αυτο-Ανάπτυξη
Μηχανικές και Τεχνικές Δεξιότητες Μηχανικές και
Τεχνικές Δεξιότητες
Δεξιότητες για ΙΤ
Δεξιότητες για ΙΤ
Κλινική Αξιολόγηση Κλινική
Αξιολόγηση

Αποτύπωση Εργασιακού Κλίματος

Αποτύπωση
Εργασιακού Κλίματος
0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας