Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Προστασία Απορρήτου

Η ISON τηρεί με τον αυστηρότερο τρόπο το απόρρητο των στοιχείων που περιέρχονται σε γνώση της μέσω των έργων που πραγματοποιεί για οποιοδήποτε λόγο. Ουδέποτε αποκαλύπτει οποιαδήποτε στοιχεία είτε για τους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται, είτε για τα φυσικά πρόσωπα. Πρόσβαση στα στοιχεία που προκύπτουν έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι για το σκοπό αυτό συνεργάτες της, οι οποίοι δεσμεύονται επιπλέον από τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας του κλάδου τους.

Επιπλέον, η ΙSON τηρεί όλες τις προδιαγραφές που θέτει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και έχει την άδειά της για την τήρηση όποιων στοιχείων χρειάζονται για το έργο της. Όλα τα έντυπα, είτε ηλεκτρονικά είτε οποιαδήποτε άλλα αρχεία με επώνυμα στοιχεία καταστρέφονται μετά την ολοκλήρωση του κάθε έργου. Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που περιέρχονται σε γνώση της εταιρίας στα πλαίσια της δραστηριότητάς της διατηρούνται μόνο ανώνυμα και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Η αρχή που διέπει την εταιρία από την ίδρυσή της και την δραστηριοποίησή της στο ευαίσθητο πεδίο του Ανθρώπινου Παράγοντα, συνοψίζεται στη φράση που συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις δημοσιεύσεις στις οποίες έχει προβεί για την αναζήτηση στελεχών:

Η απόλυτη εχεμύθεια είναι αυτονόητη.

0
0
0
s2sdefault