Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Πνευματικά Δικαιώματα


© Αυτό το μικρό σήμα υποδηλώνει Αξία

Οι νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα προστατεύουν την περιουσία εκείνων που συμβάλλουν με τη δημιουργικότητά τους στην λογοτεχνία, την τέχνη και, μεταξύ άλλων, στην δημιουργία των τεστ.

Πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν ότι οι δημιουργοί των τεστ έχουν δικαίωμα νομικής προστασίας, αφού επιτελούν σημαντικό έργο στο σχεδιασμό των ερωτήσεων, του τρόπου βαθμολόγησης και άλλου σχετικού με τα τεστ υλικού.

Τις περισσότερες φορές, οι δημιουργοί και οι εκδότες αποζημιώνονται μόνο μετά την πώληση των τεστ.

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ενός τεστ παραβιάζει τον νόμο και στερεί τους δημιουργούς από την ανταμοιβή που δικαιωματικά τους ανήκει. Υπονομεύει το κίνητρο δημιουργίας νέων εργαλείων και πιθανές επενδύσεις για την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων.

Πολύ συχνά, η παράνομη χρήση γίνεται όταν το προϊόν αναπαράγεται χωρίς άδεια με φωτοτύπηση, μηχανική ή ηλεκτρονική αποτύπωσή του.

Όπως ακριβώς θα θέλατε οι άλλοι να σέβονται τα δικά σας δικαιώματα, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τα δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τεστ υπακούοντας τους νόμους. Αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να καλύπτουμε τις επαγγελματικές σας ανάγκες βελτιώνοντας ολοένα και περισσότερο τα προϊόντα πνευματικής εργασίας που διαθέτουμε.

0
0
0
s2sdefault