Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Διεθνή

Η εταιρία μας διεξάγει επιτυχώς έργα αξιολόγησης εθνικών προγραμμάτων για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κατέχει από το 2003 αποκλειστικά δικαιώματα για την ελληνική γλώσσα του διάσημου τεστ ΜΜΡΙ-2® του University of Minnesota, του κορυφαίου τεστ που εξελίσσεται και αναβαθμίζεται από το 1930.

Εχει επίσης αποκλειστικά δικαιώματα από το Πανεπιστήμιο του Harvard για την ελληνική έκδοση του παγκοσμίως γνωστού Thematic Apperception Test (T.A.T.)®

Συνεργάζεται και έχει αποκλειστικά δικαιώματα για την ελληνική γλώσσα σε μεθοδολογικά εργαλεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διοίκησης Επιχειρήσεων (CECIOS).

Eκπροσωπεί από το 1992 στην Eλλάδα την Henrion, Ludlow & Schmidt, U.K., γραφείο με παγκόσμια εμβέλεια που ειδικεύεται στην διαμόρφωση εταιρικής ταυτότητας και κουλτούρας.

Υλοποιεί στην Ελλάδα τα έργα κορυφαίων οίκων του εξωτερικού σε ζητήματα ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, διαχείρισης ταλέντων, pergormance management, αξιολογήσεων και επιλογής στελεχών. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η συνεργασία με την Challenger Gray & Christmas που επινόησε τις υπηρεσίες ανατοποθέτησης (Outplacement), ενώ από το 2000 αναλαμβάνει όλα τα έργα της Right Management Consultants, της μεγαλύτερης εταιρίας στον κόσμο στον κλάδο Συμβούλων στη Διαχείριση της Αλλαγής.

Η ISON είναι μέλος των διεθνών ενώσεων:

  • SOCIETY FOR HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
  • INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR EDUCATIONAL & VOCATIONAL GUIDANCE
  • INTERNATIONAL COACH FEDERATION

καθώς και του Ευρωπαϊκού Δικτύου FEDORA.

Τέλος είναι εκπρόσωπος του Διεθνούς Συνδέσμου Εταιριών Συμβούλων Σταδιοδρομίας (CFI) στην Ελλάδα , ενώ ο Διευθυντής της ISON αποτελεί επίσημο σύνδεσμο στην Ελλάδα του American Psychological Association (APA).