Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Το κλασικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα

 

Το κλασικό αναλυτικό πρόγραμμα, που έχει βοηθήσει χιλιάδες νέες και νέους άνω των 14 ετών να ξεκαθαρίσουν τι τους ταιριάζει και να βρουν το δρόμο τους.

 

Kλασικό Αναλυτικό Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 

Η αυξημένη ανεργία είναι γεγονός. Και η λύση δε βρίσκεται πουθενά αλλού εκτός από τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να προσληφθούν ή να διατηρήσουν τη θέση τους, μία θέση που δεν ξέρουν και οι ίδιοι αν πραγματικά θέλουν ή απλώς χρειάζονται. Όλα ξεκινούν από την έλλειψη Επαγγελματικής Αγωγής. Οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τί τους ταιριάζει, τί τους αρέσει, σε τί θα ήταν άριστοι και πώς να το προσεγγίσουν.

 

Πόσοι από αυτούς που γνωρίζετε εργάζονται; Πόσοι από αυτούς είναι πραγματικά υπερήφανοι για τη δουλειά τους; Πόσοι είναι ευχαριστημένοι από αυτό που κάνουν καθημερινά; Είμαστε σίγουροι πως είναι ελάχιστοι. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι νιώθουν καταπιεσμένοι στην καθημερινότητά τους, ξυπνούν χωρίς διάθεση για τη μέρα και το μέλλον, δε νιώθουν γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα και, φυσικά, η απογοήτευσή τους μπορεί να οδηγεί σε δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Η λύση είναι πλέον προσιτή στους μελλοντικούς πολίτες, στη νέα γενιά που σύντομα θα βγει στην αρένα και θα αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις και σκληρό ανταγωνισμό. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στα παιδιά σας, μαθητές και φοιτητές, ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Ένα Πρόγραμμα που συνεχώς εξελίσσεται από το 1997 για να καλύψει νέες ανάγκες και να βοηθήσει όλο και περισσότερες οικογένειες να σχεδιάσουν το μέλλον των παιδιών τους.

 

Η Πρότασή μας:

Μέσα σε 2 έως 4 συναντήσεις (ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτει ο συμμετέχων) περιλαμβάνονται:

 

 

 

 

 

 

  

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές τηλεφωνήστε τώρα στο 210 64 64 711 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

 

Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας
Παρακαλώ γράψτε το email
Γράψτε το μήνυμά σας

 

 

0
0
0
s2sdefault