Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

e-mellon: Προσανατολισμός online 

 

Αξιοποιήστε τους Υπολογιστές του σπιτιού για κάτι καλό!

 

Η τεχνολογία φέρνει κοντά σας το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica, οποιαδήποτε ώρα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Χωρίς κόπο και χωρίς περιορισμούς, ακολουθήστε το παράδειγμα χιλιάδων οικογενειών σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Αποδείξτε στα παιδιά πως οι Ηλεκτρονικοί τους Υπολογιστές μπορούν να γίνουν τα εργαλεία για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους. Μάθετε καλύτερα τα παιδιά σας, τί τα ενδιαφέρει και τις κλίσεις τους. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά θα έχετε στα χέρια σας έναν οδικό χάρτη, ένα πολύτιμο οδηγό για το μέλλον που θα καθορίσει την επιτυχημένη ζωή τους. 

 

Η επεξεργασία των απαντήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τα συμπεράσματα παρουσιάζονται λεπτομερώς σε Εκθέσεις Αποτελεσμάτων που μπορούν να αρχειοθετηθούν στον υπολογιστή ή να τυπωθούν.

 

Τί περιλαμβάνει;

 

  • Τεστ Ικανοτήτων Classic Abilities Battery

 

 

  • Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας Personality Traits

 

  • Ερωτηματολόγιο Ενδιαφερόντων Vocational Interests Survey

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παραγγείλετε κωδικούς χρήσης, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 210 6420001, ή το 210 6424711

 

Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας
Παρακαλώ γράψτε το email
Γράψτε το μήνυμά σας

0
0
0
s2sdefault