Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Approachable, Affordable, Accredited Personnel Certification

Tουρισμός και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Με προσωπική πιστοποίηση εκπαιδευομένων από:

 

Εισαγωγή
Σε ένα  διεθνές οικονομικό περιβάλλον η τεχνολογία, η καινοτομία, η έρευνα και η γνώση  έτσι όπως ενσωματώνονται και στο ανθρώπινο δυναμικό κάθε χώρας, στις οργανωτικές ικανότητες σε επιχειρησιακό ή κλαδικό επίπεδο στους θεσμούς- παίζουν ένα όλο και πιο σημαντικό ρόλο για την αντα­γωνιστική ικανότητα των οικονομιών. H θεματική αυτή ενότητα εξετάζει τον ρόλο της τεχνολογίας στον τουριστικό κλάδο.

Που απευθύνεται;
Σε στελέχη, εργαζομένους και γενικά άτομα που ασχολούνται με το χώρο του τουρισμού, πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις που αφορούν τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών στο συγκεκριμένο τομέα.

Πιστοποίηση
Με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν Πιστοποιητικό από την TÜV Rheinland Hellas. Σε περίπτωση αποτυχίας ή μη συμμετοχής στην εξέταση δίδεται βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Θεματολογία
1.Εφαρμογή των ΤΠΕ  στον τουριστικό κλάδο στην Κύπρο και παγκοσμίως. Εξετάζονται οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εφαρμογή των ICTs στον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα και παγκοσμίως,  τα στάδια εξέλιξης των ICTs, τα εργαλεία και οι εφαρμογές τους στον τουρισμό.

2.Ορισμός και χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού τουρισμού και επιπτώσεις του στην τουριστική ζήτηση και προσφορά.  Η υπερδραστηριότητα στον τουρισμό  και τις τεχνολογίες  σε συνδυασμό  με την κωδικοποίηση του τουρισμού έχει δημιουργήσει ένα νέο πεδίο γνώσης, τον ηλεκτρονικό τουρισμό (e-Tourism). Ο όρος e-tourism, περικλείει την ψηφιοποίηση όλης της τουριστικής βιομηχανίας και υποδομής και εξετάζονται οι επιπτώσεις του στην οικονομική δραστηριότητα του τουρισμού. 

3. Διεθνή Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (Global Distribution Systems) στον Τουρισμό,Computer Reservation Systems, CRS και Global Distribution Systems, GDS. Ιστορική εξέλιξη και σημερινές δυνατότητες.

4.  Τουρισμός και Διαδίκτυο.Εξετάζονται θέματα όπως ο  ρόλος των μεσαζόντων της τουριστικής βιομηχανίας στο διαδίκτυο, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από την χρήση του Ιnternet,   Διαδίκτυο και μελέτες τμηματοποίησης τουριστικής αγοράς.

Πόσο διαρκεί;
12 ώρες

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

Επικοινωνία
Άννα Καβύρη,  Ελένη Λούπα
Τηλ.: 211 21 52 585, 211 01 23 950
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας