Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Εκπαίδευση Συμβούλων στους τρόπους Διαχείρισης του Άγχους των εξετάσεων

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

Ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, στελέχη συμβουλευτικών σταθμών & γραφείων διασύνδεσης.

ΣΤΟΧΟΣ

Μετά την συμπλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη σε μαθητές που βιώνουν έντονα άγχος, ιδιαίτερα πριν τις εξετάσεις. Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν:
  • Στην αναγνώριση των παραγόντων που επηρεάζουν το άγχος
  • Στην αναγνώριση των πηγών που προκαλούν άγχος
  • Στην αντιμετώπιση και μείωση των προβλημάτων που προκαλεί
  • Να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν το πρόβλημα του άγχους σε προσωπικό επίπεδο και να τους διδάξει δεξιότητες αντιμετώπισής του σε σωματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο
  • Στις τεχνικές αντιμετώπισης τους άγχους

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

3 ΏρεςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ: 210 642 0001
Fax: 210 642 4376
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.


0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας