Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Εισαγωγή στην Εικαστική Θεραπεία

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011, 10:00 – 16:00

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των τρόπων προσέγγισης και θεραπείας παιδιών και εφήβων με τη χρήση της συμβολικής έκφρασης και η εκπαίδευση στη διαγνωστική συνέντευξη μέσω της τέχνης.


Θεματικές ενότητες σεμιναρίου:

  • Η ιστορική εξέλιξη και το θεωρητικό πλαίσιο της Εικαστικής Θεραπείας
  • Η τεχνική της θεραπείας μέσω τέχνης
  • Η διαγνωστική συνεδρία
  • Άσκηση: “Αναλύοντας τον ερωτερικό κόσμο ενός εφήβου”
  • Ζωγραφική - ένα εργαλείο που θεραπεύει: "Συνομιλώντας με ένα 7χρονο παιδί"

Εισηγήτρια

Έλσα Δημοπούλου , Bsc in Applied Social with Clinical Psychology (University of Kent), Dipl. Child Art Psychotherapy King's College (University of London), Παιδοψυχολόγος στον εκπαιδευτικό Οργανισμό Place to Be και στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσ. Guy's, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού της  Ison Psychometrica


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Κηφισίας 31 11523 Αθήνα
Τηλ: 210 642 0001
Fax: 210 642 4376
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας