Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία

                                                                                              

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Approachable, Affordable, Accredited Personnel Certification

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ OHSAS 18001:2007

Με προσωπική πιστοποίηση εκπαιδευομένων από:

Σκοπός
Να παρουσιάσει και να αναλύσει τις απαιτήσεις των προτύπων OHSAS 18001:2007 και ΕΛΟΤ 1801:2008, σε συνδυασμό με τη βασική νομοθεσία που αφορά συστήματα υγείας και την ασφάλεια (ΣΥΑΕ) στην εργασία. Να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις τεχνικές προετοιμασίας εσωτερικής επιθεώρησης συστήματος υγείας και ασφάλειας στην εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 19011:2002, με τελικό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων, τη μείωση των ατυχημάτων, την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση του κόστους των οργανισμών και επιχειρήσεων.

Που απευθύνεται;
Σε άτομα που ασχολούνται, πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις σε ΣΥΑΕ, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Πιστοποίηση
Με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν Πιστοποιητικό από την TÜV Rheinland Hellas. Σε περίπτωση αποτυχίας ή μη συμμετοχής στην εξέταση δίδεται βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Πόσο διαρκεί;
16 ώρες 

Πληροφορίες
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη βοήθεια παρουσιάσεων και διαδραστικών ασκήσεων από έμπειρους εισηγητές – επιθεωρητές.
Στους συμμετέχοντες στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω των διαδραστικών ασκήσεων στις οποίες θα συμμετάσχουν, προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει τη βασική νομοθεσία υγείας και ασφάλειας στην εργασία, νομοθετικές παραπομπές και οδηγίες εφαρμογής των προτύπων OHSAS 18001:2007 και ΕΛΟΤ 1801:2008 και διεξαγωγής εσωτερικών επιθεωρήσεων.

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

Επικοινωνία
Άννα Καβύρη,  Ελένη Λούπα
Τηλ.: 211 21 52 585, 211 01 23 950
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας