Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ & E-TOURISM

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Approachable, Affordable, Accredited Personnel Certification

Αεροπορική Βιομηχανία και e-tourism

Με προσωπική πιστοποίηση εκπαιδευομένων από:

Εισαγωγή
Οι αεροπορικές μεταφορές είναι μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες βιομηχανίες και η βιομηχανία εναέριων μεταφορών παγκοσμίως έχει υποστεί δραματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών. Οι δραματικές αυτές αλλαγές έχουν εμφανιστεί στο θεσμικό περιβάλλον, όπου τα παλιά καθιερωμένα ρυθμιστικά καθεστώτα έχουν τροποποιηθεί ή ακόμα  και  καταργηθεί σε μερικές περιπτώσεις, ως αποτέλεσμα των πολιτικών της φιλελευθεροποίησης ή της άρσης των ελέγχων, με συνέπεια τις συγχωνεύσεις και τις στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ των μεγαλύτερων μεταφορέων.

Που απευθύνεται;
Σε στελέχη, εργαζομένους και γενικά άτομα που ασχολούνται με τις εναέριες μεταφορές και το χώρο του τουρισμού. Πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις που αφορούν την αεροπορική βιομηχανία και τον τουρισμό μέσω του διαδικτύου.

Πιστοποίηση
Με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν Πιστοποιητικό από την TÜV Rheinland Hellas. Σε περίπτωση αποτυχίας ή μη συμμετοχής στην εξέταση δίδεται βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Θεματολογία
Τα θέματα που θα εξεταστούν είναι:

1. Εφαρμογή των ICTs στην αεροπορική βιομηχανία

Η Εφαρμογή των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στις Αεροπορικές Εταιρείες, Ιστορικές εξελίξεις και η χρήση των Τ.Π.Ε. στην αεροπορική βιομηχανία, Self-service πελατών.

2. Εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα και δίκτυα των αεροπορικών εταιρειών.
Υποστήριξη πωλήσεων και marketing, Λειτουργικά συστήματα,  Συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων, Εξωτερικά συστήματα αεροπορικών εταιρειών, Ηλεκτρονική προμήθεια: συναλλαγές και ροή πληροφοριών από προμηθευτές, Διανομή, marketing και υποστήριξη πωλήσεων με συνεργάτες, Οριζόντια συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

3. Ε-ticketing and Clearing Inventory.Οι πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων στο Internet/e-tickets.

4. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από την χρήση των ICTs στην αεροπορική βιομηχανία - το μέλλον. e-Tourism και έρευνες τουριστικής πληροφόρησης,  Ηλεκτρονικοί ενδιάμεσοι.

Πόσο διαρκεί;
12 ώρες

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

Επικοινωνία
Άννα Καβύρη,  Ελένη Λούπα
Τηλ.: 211 21 52 585, 211 01 23 950
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας