Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

                                                                                         

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Approachable, Affordable, Accredited Personnel Certification

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΣΔΠ)
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ISO 9001:2008

Με προσωπική πιστοποίηση εκπαιδευομένων από:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΣΔΠ)

Σκοπός
Nα παρουσιάσει τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 9001:2008 σε συνδυασμό με τις διαδικασίες ανάπτυξης και εφαρμογής ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις τεχνικές για την εκτέλεση της εσωτερικής επιθεώρησης συστήματος διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 19011:2002, με τελικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργικότητας των οργανισμών και επιχειρήσεων, στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Που απευθύνεται;
Σε άτομα που ασχολούνται, πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις σε ΣΔΠ και εσωτερικών επιθεωρήσεων, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Πιστοποίηση
Με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχή συμμετοχή των στις  εξετάσεις  οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης από την TÜV Rheinland Hellas. Σε περίπτωση αποτυχίας ή μη συμμετοχής στην εξέταση λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Πόσο διαρκεί;
16 ώρες 

Πληροφορίες
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη βοήθεια παρουσιάσεων και διαδραστικών ασκήσεων από έμπειρους εισηγητές – επιθεωρητές. Στους συμμετέχοντες προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει και οδηγίες εφαρμογής του προτύπου ISO 9001:2008 και διεξαγωγής των εσωτερικών επιθεωρήσεων και τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω των διαδραστικών ασκήσεων στις οποίες θα συμμετάσχουν.

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

Επικοινωνία
Άννα Καβύρη, Ελένη Λούπα
Τηλ.: 211 21 52 585, 211 01 23 950
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας