Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Approachable, Affordable, Accredited Personnel Certification

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ISO 22000:2005

Με προσωπική πιστοποίηση εκπαιδευομένων από:

 

Σκοπός
Να παρουσιάσει και να αναλύσει τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σε χώρους μαζικής εστίασης, σύμφωνα με τις αρχές του HACCP, τη νομοθεσία που αφορά το χειρισμό και την ασφάλεια των τροφίμων και τις οδηγίες του ΕΦΕΤ. Να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στον τρόπο ελέγχου και επιθεώρησης των χώρων μαζικής εστίασης, σ’ ότι αφορά την ασφάλεια των τροφίμων με τελικό στόχο τη βελτίωση ποιότητας των τροφίμων που παρασκευάζονται και διακινούνται, της αξιοπιστίας της επιχείρησης/οργανισμού και του βαθμού ικανοποίησης των πελατών.

Που απευθύνεται;
Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μαζική εστίαση, μάγειρες, υπεύθυνους κουζίνας των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, ή των οργανισμών που διαθέτουν μαζική εστίαση (π.χ νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ά) υπεύθυνους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων οργανισμών και επιχειρήσεων, μέλη ομάδων ασφάλειας τροφίμων επιχειρήσεων και οργανισμών, συμβούλους επιχειρήσεων, στελέχη, εργαζομένους και γενικά άτομα που ασχολούνται, πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Πιστοποίηση
Με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις, οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης από την TÜV Rheinland Hellas. Σε περίπτωση αποτυχίας ή μη συμμετοχής στην εξέταση λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Πόσο διαρκεί;
16 ώρες 

Πληροφορίες
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη βοήθεια παρουσιάσεων και διαδραστικών ασκήσεων από έμπειρους εισηγητές – επιθεωρητές. Στους συμμετέχοντες στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω των διαδραστικών ασκήσεων στις οποίες θα συμμετάσχουν, προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει θέματα ασφάλειας τροφίμων, τη βασική νομοθεσία υγιεινής και ελέγχου τροφίμων, νομοθετικές παραπομπές και οδηγίες διεξαγωγής ελέγχων - επιθεωρήσεων.

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

Επικοινωνία
Άννα Καβύρη,  Ελένη Λούπα
Τηλ.: 211 21 52 585, 211 01 23 950
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας