Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Ψυχολογική αυτοάμυναΤα σεμινάρια «ψυχολογικής αυτοάμυνας» απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν κρυμμένες πτυχές της καθημερινής επαφής με τους άλλους ανθρώπους.

Τα σεμινάρια «ψυχολογικής αυτοάμυνας» δεν είναι θεραπευτικές συνεδρίες. Ο στόχος των σεμιναρίων που είναι κυρίως βιωματικά και όχι διδακτικά είναι να μας βοηθήσουν, με ένα διασκεδαστικό τρόπο, να μάθουμε να επιβιώνουμε σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με χαμόγελο.

Τα σεμινάρια διεξάγονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, σε δίωρες συναντήσεις στο χώρο της ISON στους Αμπελόκηπους και χωρίζονται σε δυο θεματικές ενότητες:

Πρώτη ενότητα: “Μάθε τους άλλους –Γνώρισε τον Εαυτό σου

Δεύτερη ενότητα: “ Δεξιότητες επιβίωσης
Διάρκεια Πρώτης ενότητας: 3 μήνες, έναρξη Νοέμβριος 2013
Διάρκεια Δεύτερης ενότητας: 3 μήνες, έναρξη Φεβρουάριος 2014

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή! 
¤Κόστος ανά συνάντηση 50€


Πληροφορίες/ Δηλώσεις Συμμετοχής

Λ. Κηφισίας 31 11523 Αθήνα
Τηλ: 210 642 0001
Fax: 210 642 4376
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας