Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Approachable, Affordable, Accredited Personnel Certification

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ISO 14001:2004 

Με προσωπική πιστοποίηση εκπαιδευομένων από:

 

Σκοπός
Να παρουσιάσει και να αναλύσει τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 14001:2004, τη νομοθεσία που αφορά τα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις τεχνικές προετοιμασίας εσωτερικής  επιθεώρησης συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 19011:2002, με τελικό στόχο τη ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, τη μείωσης του κόστους τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την απόδειξη της ενεργού συμμετοχής στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, των οργανισμών και επιχειρήσεων

Που απευθύνεται;
Σε άτομα τα οποία ασχολούνται, πρόκειται να ασχοληθούν ή επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις σε Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Πιστοποίηση
Με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχή συμμετοχή των στις  εξετάσεις  οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης από την TÜV Rheinland Hellas. Σε περίπτωση αποτυχίας ή μη συμμετοχής στην εξέταση λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Πόσο διαρκεί;
16 ώρες  

Πληροφορίες
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη βοήθεια παρουσιάσεων και διαδραστικών ασκήσεων από έμπειρους εισηγητές – επιθεωρητές.
Στους συμμετέχοντες στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω των διαδραστικών ασκήσεων στις οποίες θα συμμετάσχουν, προσφέρεται εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει νομοθετικές παραπομπές για περιβαλλοντικά θέματα οδηγίες εφαρμογής του προτύπου ISO 14001:2004 και οδηγίες διεξαγωγής εσωτερικών επιθεωρήσεων.

Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους, ομάδες προσώπων και πρώιμες εγγραφές!

Επικοινωνία
Άννα Καβύρη,  Ελένη Λούπα
Τηλ.: 211 21 52 585, 211 01 23 950
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

0
0
0
s2sdefault

Γνωρίστε μας την παρουσία σας